fbpx

Vol passie en liefde

Over ons

Een nieuwe leven is kwetsbaar en mooi, maar brengt ook onzekerheid met zich mee, Wij weten als geen ander dat er veel op je afkomt. Dit inspirieert Comfykids om de nummer één bestemming te zijn voor alle (toekomstige) ouders en iedereen die hierbij betrokken is.

Bij Comfykids vind je alles wat je nodig hebt voor jouw kindje! Tegen de beste prijs, service, advies en 24/7 bereikbaar. Comfykids maakt je (aanstaande) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker.

De Giraffe staat voor liefelijk, de vlekken symboliseert dat elke giraffe zijn eigen vlekkenpatroon heeft wat hem uniek maakt net zoals elke kind uniek is.

Wij vinden het erg leuk om regelmatig nieuwe, unieke handgemaakte producten voor baby’s en kinderen te ontwerpen. Naast dat er zoveel op de markt te bieden is willen wij onderscheid maken met onze duurzame, budget en hoge kwalitatieve artikelen. Veel musthaves voor baby-, kinderuitzet. Alles wat je nodig hebt voor als aanstaande ouder!

Tevens bied Comfykids unieke kraamcadeau ’s en babysetje ’s. Leuk voor als je inspiratieloos bent en een kraamcadeau wilt samenstellen. COMFYKIDS helpt hier graag bij!

Comfykids is er altijd voor jou!

Tevreden klanten aan het woord

Ben jij ook zo blij met jouw product? Laat het ons weten!

Giraffe besteld, ziet er gaaf uit! Bedankt voor de snelle levering en goede service. Chapeau!

Sophie van S

Goed uitziende en kwalitatieve babynest. Kortom heel erg tevreden met de babynest. Zeer aangeraden!!

Lieke

Babynest als cadeau mogen ontvangen, zeer blij mee. Verder is de service ook topp!!

Eva K

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.